Reptéri időjárás

Reptéri szél
 

Időjárás
Széltérkép

Felhőkép

Forrás szolgáltatója
www.idokep.hu
Rabnecz Gábor
 Untitled Document

Rabnecz Gábor

Rabnecz Gábor

Az ég a bátrakat szereti

>Emlékoldal<

Pontos idő
Névnap
Ma 2020. január 21., kedd, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Szolgáltatások

Repülési szolgáltatásaink mindenkinek !


alt    SZÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE !
 

1. Utasrepültetés:

Dunaújváros és környékén különböző látványosságok (Duna, hidak, folyók, városok, falvak, erdők, mezők, saját családi ház illetve bármilyen egyéni és különleges kívánságok akár 100 km távolságra is) megtekintése a levegőből sárkányrepülővel 100 m és 2000 méter magasságból, tetszés szerint.

Felejthetetlen és különleges ajándék a mai materiális világban névnapra, születésnapra, házasssági évfordulóra, vagy bármilyen egyéb ünnep és esemény alkalmából egy csodálatos élményrepülés, mely a nyitott gépben a madarak repüléséhez mérhető.

Több éve változatlan repülés díjak:

-         3000 Ft + ÁFA, mely kb. 5 perces „iskolakört” tartalmaz a repülőtér körberepülésével

-         5000 Ft + ÁFA, amely kb. 10 perces repülés bárhova (pl. Pentele híd körberepülése)

-         500 Ft/perc + ÁFA, minden egyéb szabadon választott útvonalú repülés esetén

Pl. Dunaújváros panoráma városnézése a Szalki-sziget megkerülésével, Duna feletti repüléssel kb. 30 perc, mely élményért 15.000 Ft-ot kell fizetni, ami bármely más repülőeszközzel lényegesen költségesebb repülést jelent. Ugyanez vonatkozik Dunaföldvár légi megtekintésére is.

2. Légi megfigyelés:

Környezetvédelmi megfigyelések, hibaelhárítási megfigyelés, mezőgazdasági megfigyelés, vadszámlálás, légi felderítés, elveszett állatok terepen történő keresése, elveszett tárgyak kutatása,

Repülés díja:

-         500 Ft/perc + ÁFA

3. Foto és Video:

Légifotó, légi video készítés saját technikával földi tárgyakról, tájakról. Lehetőség van a megrendelő által levegőből történő saját felvételek készítésére is.

Légifoto-Video repülés díja:

-         Megbeszélés szerint

4. Egyéb látányrepülések:

Légi látványosságok: virágszórás esküvőre, családi rendezvényeken (névnap, születésnap, eljegyzés stb) vállalati rendezvényeken (vezetői tréning) légi bemutató, air show vagy nagyméretű földön elhelyezett feliratok (Boldog szülinapot; légy a feleségem; szeretlek; stb.) berepülése, illetve repüléssel megvalósítható egyéni ötletek, kívánságok teljesítése (pl. cukorkaszórás gyereknapon vagy földi hamvak kiszórása).

Látványrepülés díja:

-         Megbeszélés szerint

5. Reklámtevékenység:

Lehetőség van (főleg cégek esetében) légi reklámszolgáltatás igénybevételére. Ez lehet szórólapok kiszórása, reklámfelirattal ellátott transzparens vontatása, vagy a 10-15 m2  felületű szárnyon való felirat elhelyzése.

Reklámtevékenység díja:

-         Megbeszélés szerint

6. Oktatás, Kiképzés:

A Dunaferr Repülőklub UL Szakosztálya az országban az egyetlen hely, ahol Világbajnok és Európa bajnok versenyző-oktató tapasztalata és szaktudása igénybevételével sajátíthatja el a sárkányrepülés fortélyait.

Az elméleti oktatás irányított egyéni felkészülés alapján történik, a gyakorlati kiképzés 10 repült órát jelent a kiképzési tematika szerint. Ez kb. 70-80 felszállás, ami alatt garantáltan megtanul valaki leszállni, a többi meg úgyis megy magától.

A kiképzés során biztosítjuk az oktatógépet üzemanyaggal, illetve az oktató szakszemélyzetet. Az időjárási feltételek lényegesen befolyásolják a kiképzés teljes időtartamát, mely lehet 2-4 hónap is.

A kiképzés befejezése után vagy saját motoros sárkányrepülő vásárlásában nyújtunk szakmai segítséget, vagy bérbe adunk repülésre a képzettségnek megfelelő UL gépet, mellyel növelhető a repidő és repülési tapasztalat.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információkért szívesen állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

Mobil: 06-30/9797-494; 06-20/777-9194

email: INFO kukac ULHDV.hu

 

alt